Lenovo: Μειωμένα κατά 19% τα έσοδα σε ετήσια βάση

2 λεπτά ανάγνωση
30 Μαΐου 2016

Τα οικονομικά αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο και συνολικά ετήσια αποτελέσματα, για το έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2016 ανακοίνωσε ο όμιλος Lenovo.

Tα έσοδά της, διαμορφώθηκαν στα $9,1δισ μειωμένα κατά 19%, σε ετήσια βάση, ενώ τα ετήσια έσοδα έφτασαν τα $44.9 δισ. σημειώνοντας 3% πτώση σε ετήσια βάση.

Παράλληλα, το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης στην ιστορία της Lenovo, οδήγησε σε καλύτερη δομή κόστους, εξοικονομώντας $690 εκατ. στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, με αποτέλεσμα την άνοδο του  PTI του 4ου οικονομικού τριμήνου κατά 86% στα $193 εκατ., σε ετήσια βάση.

Οι ετήσιες απώλειες, προ φόρων, ήταν $277 εκατ. Το τέταρτο τρίμηνο τα καθαρά έσοδα παρουσίασαν  80% άνοδο σε ετήσια βάση στα $180 εκατ., ενώ οι ετήσιες καθαρές απώλειες ήταν $128 εκατ., ακόμα και μετά από $330 εκατ. λογιστικές δαπάνες μη ρευστών μεγεθών που σχετίζονται με συγχωνεύσεις και εξαγορές 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρή χρονιά για τη Dimand ΑΕ το 2025

Ιδιαίτερα θετική πορεία κατέγραψε η Dimand ΑΕ για το 2025, επιβεβαιώνοντας τη

ΔΕΗ: Επίτευξη στόχων για το 2025 με προσαρμοσμένο EBITDA στα €2 δισ. και καθαρά κέρδη στα €0,45 δισ.

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις για ένα ακόμη έτος επιτυγχάνοντας τους στόχους

Allwyn: Ισχυρή κερδοφορία το 2025 με έσοδα €4,11 δισ. και EBITDA €1,58 δισ.

Η Allwyn International ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα για το 2025.