Ξεκίνησαν από το ΤΑΙΠΕΔ οι διαγωνισμοί για τα ακίνητα

2 λεπτά ανάγνωση
11 Ιουλίου 2013

Αρχισαν από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), οι διεθνείς διαγωνισμοί για τα ακίνητα στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου και για τα Ξενία Ανδρου, Σκιάθου και Τσαγκαράδας. Οι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν σε μια φάση και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του δ΄ τριμήνου του 2013.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, προκηρύσσεται η διεθνής διαγωνιστική διαδικασία για τα παραθαλάσσια ακίνητα Γκολφ Αφάντου (έκτασης 1.539.648 τ.μ.) και Νότιο Αφάντου (256.766 τ.μ.). Παράλληλα, προκηρύσσεται διεθνής δημόσιος διαγωνισμός για το Ξενία Ανδρου ή/και του Ξενία Σκιάθου ή/και του Ξενία Τσαγκαράδας.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές καλούνται να υποβάλουν χωριστές προσφορές για κάθε ακίνητο, είτε για το ένα, είτε και για πέραν του ενός ακίνητα στον κάθε διαγωνισμό.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρός σεισμός 5,8 βαθμών στον θαλάσσιο χώρο βόρεια της Ρόδου – Μία νεκρή στην Τουρκία

Σεισμική δόνηση 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που χαρακτηρίζεται «πολύ ισχυρή», καταγράφτηκε

Το Μπούρτζι δεν πωλείται παρόλο που η δημόσια περιουσία “ξεπουλήθηκε” για 99 χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός, μιλά στο «Live You» για το «πωλητήριο»

Alpha Bank: Αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Helleniq Energy στην πώληση του 35% της ΔΕΠΑ Εμπορίας στο ΤΑΙΠΕΔ

Η συναλλαγή αφορά την πώληση στο ΤΑΙΠΕΔ του 35% του μετοχικού κεφαλαίου