Koντά σε χαμηλό τριών εβδομάδων το ευρώ

2 λεπτά ανάγνωση
5 Σεπτεμβρίου 2016

Κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών εβδομάδων (1,1123 δολάρια) παραμένει το ευρώ, παρά τα αδύναμα στοιχεία για την αμερικανική αγορά εργασίας, τα οποία αναβάλλουν την άμεση αύξηση των επιτοκίων της Federal Reserve.

Tο κοινό νόμισμα ενισχύεται κατά 0,21% στα 1,1180 δολάρια, με χαμηλό ημέρας τα 1,1156 δολάρια και υψηλό ημέρας τα 1,1184 δολάρια.

Μετά και τα στοιχεία της Παρασκευής, οι πιθανότητες αύξησης των επιτοκίων εντός του μήνα, περιορίστηκαν σημαντικά, μόλις στο 20%, καθώς η κατάσταση της αγοράς εργασίας θεωρείται μείζονος σημασίας για την επιτοκιακή πολιτική της Fed.

Το ιαπωνικό γεν παράλληλα, ανακάμπτει κατά 0,56% στα 103,35 γεν/δολάριο, ενώ η στερλίνα ενισχύεται κατά 0,42% στα 1,3350 δολάρια.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΤ: Αμετάβλητα τα επιτόκια για πέμπτη συνεχόμενη συνεδρίαση

Αμετάβλητα για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση διατήρησε τα βασικά της επιτόκια η Ευρωπαϊκή

ΕΚΤ: Ο επίμονος πληθωρισμός στις υπηρεσίες φρενάρει τις μειώσεις επιτοκίων

Στο επίκεντρο των αγορών και της οικονομικής συζήτησης βρίσκεται πλέον η νομισματική

BofA: Επενδυτικό comeback για την Ελλάδα στις αναδυόμενες αγορές

Ισχυρές εισροές κεφαλαίων προς τις αναδυόμενες αγορές αναμένει για το 2026 η