Το «εύθραυστο» 1-1 μέχρι το 44  μέσα σε τρία λεπτά έγινε 4-1 για την Ελλάδα, που ήταν αποτελεσματική στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Μέχρι τότε είχε προβληματίσει με την εμφάνισή της απέναντι σε μία πάρα πολύ αδύναμη ομάδα, ωστόσο, η εμπειρία και η ποιότητα των Ελλήνων παικτών έναντι των αντιπάλων τους φάνηκε ξεκάθαρα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1 ως το 44ο λεπτό, μετά τα καταπληκτικά γκολ των Μήτρογλου (10΄) και Γουόκερ (26΄), αλλά μετά το αυτογκόλ του Γουάισμαν στο 44΄ ακολούθησαν ξέσπασε… «καταιγίδα», με τον Φορτούνη να γράφει το 3-1 στο 45΄ και τον Τοροσίδη το 4-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ευκαιρίες υπήρξαν αρκετές και στο δεύτερο ημίχρονο, με το Γιβραλτάρ να έχει το σουτ του Ζόσεφ Τσιπολίνα που απέκρουσε ο Καρνέζης (50΄) και την προβολή του Γκαρσία σε άδεια εστία με την μπάλα να φεύγει παράλληλα (!), ενώ η Ελλάδα είχε το σουτ του Φορτούνη (58΄), το πλασέ του Μπακασέτα (70΄), την καρφωτή κεφαλιά του Τοροσίδη (78΄) και το σουτ του Μπακασέτα (79΄), με τον Πέρες να αγρυπνεί σε όλες τις περιπτώσεις.

Facebook Comments