Ενημέρωση: Ούτε ένα τηλέφωνο για τον Freedom. Οι επιλογές κι ο χρόνος τελείωσαν, δεν υπάρχει περιθώριο, θα βγει στο δρόμο ή στην καλύτερη, αν καλύπτονται τα έξοδά του, θα μπει σε κλουβί. Αν θέλετε να τον σώσετε, να ανοίξετε πρωτίστως την καρδιά σας και μετά το σπίτι σας καλέστε στα 6936031533 και 6984200368. 

Του έσπασαν το σαγόνι, τον έκλεισαν σε ένα κλουβί και τον άφησαν να πεθάνει από την πείνα και τις αρρώστιες. Του πήγε όλη του η ζωή στραβά. Εκείνος όμως επιμένει να χαμογελάει, έστω και στραβά, γιατί κατάφερε να επιβιώσει από το κολαστήριο-κυνοκομείο του Βόλου. Επέζησε από τον Μπέο και θα πεθάνει στο δρόμο; Το σπίτι σας είναι μεγαλύτερο από το κλουβί του κυνοκομείου και καλύτερο από την αδέσποτη ζωή.

Τέτοιες μέρες ένα χρόνο πριν το δημοτικό κυνοκομείο του Βόλου είχε μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κολαστήριο σκύλων επί δημαρχίας και υπαιτιότητας του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου ενώ υπεύθυνος του μαρτυρικού “καταφυγίου” ήταν ο Νίκος Πολύζος. Δολοφονήθηκαν εκατοντάδες σκυλιά από ασιτία, ελλιπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ κακοποιούνταν συστηματικά. Ήταν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόντωσης των αδέσποτων ζώων μιας και βασική προεκλογική εξαγγελία του υπόδικου Α. Μπέου ήταν να καθαρίσει την πόλη από τα αδέσποτα(αντί να καθαρίσουμε τη χώρα από τους Μπέους).

Το σκυλί που βλέπετε όμως είναι ένα από τα ελάχιστα που κατάφεραν να επιβιώσουν. Τον Οκτώβρη του 2015 σε προγραμματισμένη επίσκεψη που έγινε από φιλόζωους εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση – όπως και σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ζώα του κολαστηρίου – με σπασμένο σαγόνι και αποστεωμένος μέσα στο κλουβί. Ήρθε Αθήνα, φιλοξενείται έκτοτε και παραμένει στα αζήτητα.

Ονομάστηκε Freedom γιατί βρήκε την ελευθερία του. Έτσι νόμιζε τουλάχιστον. Η φιλοξενία του τέλειωσε, ούτε ένας δεν τον ζήτησε για να του δώσει όσα του στερήθηκαν, ούτε ένας δεν ενδιαφέρθηκε. Επείγει πλέον η φιλοξενία και η υιοθεσία του. Είναι ένα πλάσμα που ζητάει πολλή αγάπη και έχει να δώσει τόση κι άλλη τόση. Είναι 3 ετών, έχει λεϊσμανίαση, εριλιχίωση και ψώρα οι οποίες έχουν θεραπευτεί και δε χρειάζεται τίποτα πλέον παρά μόνο zylapour που στοιχίζει 3,5 ευρώ μηνιαίως, έχει κλινική εικόνα απολύτως υγιούς ζώου, είναι εξαιρετικά φιλικός με όλους τους ανθρώπους και τα παιδιά, έχει άριστη σχέση με άλλους σκύλους  και λατρεύει τα χάδια ενώ είναι και φύλακας.

Ζητείται πραγματικός άνθρωπος που θα κοιτάξει τον ίδιο και όχι το σπασμένο του σαγόνι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936031533 και 6984200368

Στο κυνοκομείο Βόλου

Μόλις ήρθε στην Αθήνα

Στο σπίτι φιλοξενενίας του τις πρώτες μέρες

O Freedom σήμερα

 

Facebook Comments