Έως αρχές Νοεμβρίου θα αποσταλεί στους θεσμούς το κείμενο για τη νέα αναπτυξιακή στρατηγική

3 λεπτά ανάγνωση
3 Οκτωβρίου 2016

Το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου θα αποσταλεί στους θεσμούς το κείμενο για τη νέα αναπτυξιακή στρατηγική της κυβέρνησης, μετά και την ενσωμάτωση σχολίων και παρατηρήσεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ), με θέμα την εισήγηση του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού σχετικά με την υπό διαμόρφωση, νέα αναπτυξιακή στρατηγική.

Το ΚΥΣΟΙΠ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα σύνταξης των σχετικών κειμένων, τα οποία, μετά την ενσωμάτωση σχολίων και παρατηρήσεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα αποσταλούν στους θεσμούς, το αργότερο, στις αρχές Νοεμβρίου.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάρτισης της νέας αναπτυξιακής στρατηγικής, θα συγκροτηθεί το Αναπτυξιακό Συμβούλιο, το οποίο και θα αναλάβει την παρακολούθηση της υλοποίησης της.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Η Κίνα και οι προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης

Η Κίνα συνεχίζει να αναπτύσσεται, αλλά με σαφώς χαμηλότερους ρυθμούς σε σχέση

Η επικίνδυνη εμμονή του Τραμπ με τον Πάουελ – Το τέλος της Fed όπως την γνωρίζαμε;

Η τελευταία εξέλιξη σε μια μακροχρόνια προσπάθεια του Τραμπ  για μεγαλύτερο έλεγχο