Πιστοποίηση της Πειραιώς κατά EN ΙSO 9001

3 λεπτά ανάγνωση
19 Οκτωβρίου 2016

Η Τράπεζα Πειραιώς πιστοποιήθηκε εκ νέου, κατά το διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2008.

Όπως ανακοίνωσε η πιστοποίηση είναι για το σύνολο των  υπηρεσιών που αφορούν:

-στην ταμειακή διαχείριση και τις μηχανογραφημένες πληρωμές Κοινοτικών Γεωργικών Ενισχύσεων προς παραγωγούς-τελικούς αποδέκτες, οι οποίες σχετίζονται με τις οικονομικές ενισχύσεις του Τμήματος Εγγυήσεων του FEOGA, που καταβάλλονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μέσω του αρμόδιου Οργανισμού Πληρωμών (ΟΠΕΚΕΠΕ).

-στη διαδικασία της ένταξης των ενδιαφερομένων στο Πρόγραμμα Πρόωρης Συνταξιοδότησης Αγροτών, την Ταμειακή διαχείριση και τις μηχανογραφημένες πληρωμές των δικαιούχων του προγράμματος καθώς και τους προβλεπόμενους Διοικητικούς και Δειγματοληπτικούς Ελέγχους.

“Η πιστοποίηση ανανεώθηκε κατόπιν διενέργειας ελέγχου από τον ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης TUVHellas A.E. (μέλουςτουTUVNordGroup). Με την ανανέωση της πιστοποίησης, επιβεβαιώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει τις ικανότητες να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο στους φορείς πληρωμών όσο και στους δικαιούχους αυτών” καταλήγει η ανακοίνωση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικογραφία το όνομα της Παρασκευής Τυχεροπούλου

Νέες πτυχές της υπόθεσης που αφορά την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης για παράνομες

Στο ραντάρ των μεγάλων επενδυτών το Euronext Athens

Τα βλέμματα της παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας παραμένουν στραμμένα στη Μέση Ανατολή εν

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 13 από τους 25 κατηγορούμενοι στη βόρεια Ελλάδα για παράνομες επιδοτήσεις

Ένοχοι κρίθηκαν οι 13 από τους 25 κατηγορούμενους στην υπόθεση παράνομων επιδοτήσεων