Τρία χρόνια με αναστολή για την Ουγγαρέζα εικονολήπτρια που κλώτσησε μετανάστες

2 λεπτά ανάγνωση
13 Ιανουαρίου 2017

Σε τρία χρόνια φυλάκισης με αναστολή υπό επιτήρηση καταδικάστηκε η Ουγγαρέζα εικονολήπτρια που τον Σεπτέμβριο του 2015 κλώτσησε μετανάστες κοντά στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία.
 
Η Πέτρα Λάζλο, η οποία κινηματογραφούσε την είσοδο προσφύγων στα σύνορα, μόλις είδε έναν άνδρα με ένα παιδί στην αγκαλιά να ξεφεύγει από τον αστυνομικό κλοιό, έσπευσε να του βάλει τρικλοποδιά, ενώ εν συνεχεία κλώτσησε ένα παιδί.

«Γύρισα και είδα πολλούς ανθρώπους να έρχονται κατά πάνω μου, κάτι που με τρομοκράτησε» είπε η εικονολήπτρια η οποία, σύμφωνα με το BBC, θα ασκήσει έφεση στην απόφαση.

Σημειώνεται ότι ο διαδικτυακός σταθμός N1TV στον οποίο εργαζόταν η κα Λάζλο και ο οποίος πρόσκειται στο ακροδεξιό κόμμα Γιόμπικ, ανακοίνωσε ότι η Λάζλο απολύθηκε λόγω «απαράδεκτης συμπεριφοράς».
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Καρυστιανού: «Το όνειρο μου είναι βρεθώ σε debate με τον κ. Μητσοτάκη»

Η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε ότι θα επιθυμούσε να βρεθεί σε debate με

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

Πέτερ Μάγκιαρ: Ένας νικητής, χιλιάδες ερωτήματα

«Όταν το βράδυ της Κυριακής έγινε σαφές ότι η εποχή του Βίκτορ