Dior Hellas:αύξηση πωλήσεων το 2016

4 λεπτά ανάγνωση
24 Ιανουαρίου 2017

Παρά την οικονομική ύφεση, οι πωλήσεις της Dior Hellas σημείωσαν αύξηση 13,4% το 2016. Απο όσο φαίνεται η ελληνική αγορά των ειδών πολυτελείας έχει αρχίσει να παρουσιάζει τάση ανάκαμψης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι πωλήσεις για την Dior Hellas το 2016 έφτασαν τα 15,231 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 13,436 εκατ. ευρώ του 2015, με τη μεγαλύτερη αύξηση 21,4% να σημειώνουν τα αρώματα του Οίκου (Sauvage, Poison Girl, Miss Dior). Σημαντική αύξηση 11,6% παρουσιάστηκε και στις κρέμες (Capture Totale, Prestige), ενώ αύξηση 5,8% σημειώθηκε στα προϊόντα make-up (Diorskin Forever).

Μάλιστα, η σημαντική αύξηση στις πωλήσεις έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής επιλογής του Οίκου Christian Dior, που είναι μέλος του Ομίλου LVMH, του μεγαλύτερου ομίλου με είδη πολυτελείας στον κόσμο, να ενισχύσει την παρουσία του στην Ελλάδα. Η Dior Hellas, 100% θυγατρική της γαλλικής πολυεθνικής, επενδύει στη συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της με συστηματική εκπαίδευση και ειδικά σεμινάρια κατάρτισης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Οίκου διεθνώς. 

Παράλληλα με την ενίσχυση των οικονομικών μεγεθών, η Dior Hellas κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες του Οίκου Dior παγκοσμίως, κατά τη διαδικασία πολύμηνης αξιολόγησης που πραγματοποίησε ο Οίκος στο σύνολο των καταστημάτων και των θυγατρικών του σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διαδικασία της φετινής αξιολόγησης που βασίστηκε στα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα του Οίκου Dior, το προσωπικό πωλήσεων της Dior Hellas κατέκτησε την κορυφή ξεπερνώντας την Dior France, την Dior Spain, την Dior Switzerland κτλ, ενώ η συγκεντρωτική βαθμολογία της ελληνικής θυγατρικής ήταν αρκετά υψηλότερη και από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 10,6% η ανεργία το α΄3μηνο

Σε 10,6% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Α ́ τρίμηνο 2026 ανήλθε

Τεχνητή Νοημοσύνη: Η κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης, αλλά και μια πρόκληση για την ασφάλεια των επιχειρήσεων

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) εξελίσσεται ταχύτατα από ένα εργαλείο παραγωγικότητας σε έναν

Αύξηση 3,2% του τζίρου στο λιανεμπόριο στο πρώτο τρίμηνο – Στα €17,1 δισ.

Ελαφρώς αυξητικές τάσεις, σε ρυθμούς παραπλήσιους του μέσου πληθωρισμού, εμφάνισε ο κύκλος