Π. Σκουρλέτης: «Δεν υπάρχει στην παρούσα φάση συμφωνία χωρίς πολιτικό κόστος»

2 λεπτά ανάγνωση
13 Φεβρουαρίου 2017

«Δεν υπάρχει στην παρούσα φάση συμφωνία χωρίς πολιτικό κόστος», λέει στην Εφημερίδα των Συντακτών ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης. «Σημασία έχει μέσα από τη δύσκολη πορεία να οδηγηθούμε εκτός μνημονίων», τονίζει.

Μάλιστα, ο υπουργός σημειώνει ότι αν ακυρωθεί αυτή η προοπτική θα έχει υποστεί βαριά ήττα όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η κοινωνία.

Ο κ Σκουρλέτης παράλληλα επισημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή μία συμφωνία που θα παρατείνει το καθεστώς αβεβαιότητας, θα λειτουργεί ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη και θα ανακυκλώνει την ύφεση.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του κ Μητσοτάκη στο Βερολίνο, σήμερα Δευτέρα και αύριο, ο υπουργός κατηγορεί τον αρχηγό της ΝΔ ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης απέναντι στις προτάσεις του ΔΝΤ και του κ Σόιμπλε.

Λέει μάλιστα ότι δε θα αδικήσει τον κ Μητσοτάκη, αν σκεφτεί πως πάει στο Βερολίνο για να πάρει το χρίσμα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κόστος Τσίπρα στο τραπεζικό σύστημα

Τον Ιανουάριο του 2015, οι ελληνικές τράπεζες δεν χρησιμοποιούσαν καθόλου τον μηχανισμό

ΔΝΤ: Χαμηλώνει στο 1,8% την ανάπτυξη για το 2026 – Προειδοποίηση για επιπτώσεις από τη Μέση Ανατολή

Σε αναθεώρηση προς τα κάτω των εκτιμήσεών του για την ελληνική οικονομία

ΔΝΤ προς ΗΠΑ: Προειδοποίηση για δασμούς και περικοπές – Κίνδυνος επιβράδυνσης της ανάπτυξης

Το ΔΝΤ προειδοποιεί τις ΗΠΑ να επανεξετάσουν δασμούς και δημοσιονομικές περικοπές.