Κέρδη για τις ασιατικές αγορές λόγω Yellen

2 λεπτά ανάγνωση
15 Φεβρουαρίου 2017

Ανοδικά τερμάτισαν, στην πλειονότητά τους, τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ασία, στον απόηχο των χθεσινοβραδινών δεσμεύσεων της Τζάνετ Γέλεν για τη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ.

Στην Ιαπωνία, ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 1,03% στις 19.437 μονάδες και ο δείκτης Topix αυξήθηκε κατά 0,95% στις 1.553 μονάδες. Στην Κίνα αντίθετα, το χρηματιστήριο της Σαγκάη υποχώρησε κατά 0,16% στις 3.212 μονάδες και το χρηματιστήριο της Σένζεν διολίσθησε κατά 0,93% στις 515,41 μονάδες.

Στο Χονγκ Κονγκ, ο δείκτης Χανγκ Σενγκ κινήθηκε ανοδικά κατά 1,04% στις 23.950 μονάδες. Στην Αυστραλία, ο δείκτης ASX 100 κατέγραψε αύξηση κατά 0,94% στις 5.809 μονάδες και στη Νότια Κορέα, ο δείκτης Kospi ενισχύθηκε κατά 0,45% στις 2.083 μονάδες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράλι στην Ασία: Ιστορικό άλμα στη Νότια Κορέα και άνοδος 3,5% για τον Nikkei

Ισχυρά κέρδη καταγράφουν την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια, μετά τις βαριές απώλειες

Ασιατικά χρηματιστήρια: Ισχυρές απώλειες μετά την πτώση της Alphabet – «Βουτιά» άνω του 5% στη Νότια Κορέα

Με σημαντικές απώλειες κινούνται την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια.

Ασιατικά χρηματιστήρια: Πτώση σε Nikkei, Topix και Kospi λόγω Ιράν

Οι ασιατικές αγορές χάνουν έδαφος την Παρασκευή.