Mega: Αναστέλλεται η στάση εργασίας στο κανάλι

2 λεπτά ανάγνωση
15 Φεβρουαρίου 2017

Η Digea δεν μπορεί να ρίξει «μαύρο» στο σήμα του Mega έως ότου αποφανθεί το δικαστήριο επί του αιτήματος προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν εργαζόμενοι και σωματεία.

Ειδικότερα, το δικαστήριο απαγορεύει οποιαδήποτε αλλαγή στο σήμα του Mega έως ότου αποφανθεί επί του αιτήματος για χορήγηση προσωρινής διαταγής των εργαζομένων. Απόφαση που αναμένεται ωστόσο να εκδοθεί την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης Digea τον Μάρτιο.

Ύστερα και από αυτή την τελευταία εξέλιξη αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχαν κηρύξει ΠΟΕΣΥ και ΠΟΣΠΕΡΤ στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας για σήμερα από τις 18.00 έως τις 21.00.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για στάση εργασίας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές βασάνισαν ολόκληρη την πόλη»

«Βασάνισαν τους “πελάτες” τους», τονίζει ο Άρης Πορτοσάλτε, που μιλά στο «Σήμερα»

Ένοχος ο Βασίλης Μπισμπίκης – Του επιβλήθηκε χρηματική ποινή €7.000

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και του επιβλήθηκε χρηματική

Αδ. Γεωργιάδης: «Μας βρίζει το MEGΑ όλη την ημέρα, με πολεμά ο Β. Μαρινάκης – Βαγγέλη μου μην βρίζεις άλλο θα με βγάλεις πρώτο»

Ο υπουργός Αδ. Γεωργιάδης ξαναπήρε θέση με αιχμηρό τρόπο, καταγγέλλοντας την παρατεταμένη