Αυγή: Σχέδιο αποσταθεροποίησης από το παλιό σύστημα

4 λεπτά ανάγνωση
2 Απριλίου 2017

Η εφημερίδα “Αυγή”, βλέπει σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης και αποσταθεροποίησης από το “παλιό σύστημα”. Κάνει λόγο για το «συμφωνητικό» Μητσοτάκη – Γεννηματά για ανατροπή της κυβέρνησης, αναφέρεται στο ρόλο Σημίτη και Στουρνάρα και στα φαντάσματα των εξοπλισμών, του Χρηματιστηρίου και της Υγείας.

«Το λεγόμενο εκσυγχρονιστικό μπλοκ βρίσκεται σε πλήρη κινητικότητα, με τους Διαμαντοπούλου-Φλωρίδη-Ραγκούση (Ωρα Αποφάσεων) να θέτουν ως μεγάλο στοίχημα την κυριαρχία του επόμενου προοδευτικού σχήματος επί των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο κεντρικός τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας παρεμβαίνει πολιτικά σχεδόν καθημερινά ως μη… όφειλε. Αλλά και ο- συνήθως φειδωλός στις παρεμβάσεις του- πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης ήταν εκείνος που εγκαινίασε αυτό το γαϊτανάκι δυσοίωνων προβλέψεων για την οικονομία και την ανησυχία του για ατύχημα σπάζοντας τη σιωπή του τρεις συνεχόμενες φορές», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Αναφέρεται επίσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανέλαβε αιφνιδίως, πριν καν επιστρέψει στην Αθήνα (σ.σ. από τη Μάλτα), να κλείσει ραντεβού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Το τηλεφώνημα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για τη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής έγινε ενόσω ο πρόεδρος της ΝΔ βρισκόταν ακόμη στη Βαλέτα, κάτι που δείχνει τη σπουδή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προλάβει τις εξελίξεις».

Το γενικότερο κλίμα, καταλήγει η «Αυγή» «παραπέμπει σε επιχείρηση αποσταθεροποίησης ή ανατροπής της κυβέρνησης λίγο πριν εκείνη διασφαλίσει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης: Εκλογικό δίλημμα, τρίτη τετραετία και ολομέτωπη σύγκρουση με Σαμαρά

Η τρίωρη παρουσία του Κ. Μητσοτάκη ολοκλήρωσε μια ΔΕΘ με έντονο προεκλογικό

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,