Μέχρι 15 Μαΐου οι δεσμευτικές προσφορές για την ΕΛΒΟ

3 λεπτά ανάγνωση
24 Απριλίου 2017

Στις 15 Μαΐου λήγει η προθεσμία κατάθεσης δεσμευτικών προφορών για την πώληση της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ ΑΒΕ), στην οποία το Δημόσιο κατέχει ποσοστό περίπου 86%, ενώ κατώτατη τιμή προσφοράς ορίζονται τα 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός αφορά το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, από τις οικοπεδικές εκτάσεις μέχρι τα κτίρια, τον διακριτικό τίτλο ΕΛΒΟ και τις κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη βιομηχανία Θόδωρος Αλιόγκας.

Στο μεταξύ, συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου θα επιδιώξουν συνάντηση με την επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού, Κατερίνα Νοτοπούλου, θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, οι οποίοι ανησυχούν για την απώλεια δεκάδων θέσεων εργασίας.

Στην ΕΛΒΟ απασχολούνται περίπου 340 εργαζόμενοι.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΟΒΕ: Μικρή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Οκτώβριο

Βελτιώθηκε ελαφρώς τον Οκτώβριο ο δείκτης οικονομικού κλίματος και διαμορφώθηκε στις 107,5

Μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα τον Αύγουστο – Θετικό μήνυμα για την ελληνική οικονομία εν μέσω πτώσης των τιμών του πετρελαίου

Αισθητή μείωση του εμπορικού ελλείμματος κατέγραψε η ελληνική οικονομία τον Αύγουστο του

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο σταυροδρόμι του LNG: Ενεργειακή εξάρτηση, Ρωσία και ρίσκο τιμών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εισέρχεται σε έναν από τους πιο κρίσιμους χειμώνες των