Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα έκδοσης για τους τρεις τούρκους στρατιωτικούς

2 λεπτά ανάγνωση
3 Μαΐου 2017

Απορρίφθηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη και το δεύτερο αίτημα της Τουρκίας για έκδοση τριών εκ των οκτώ τούρκων στρατιωτικών που κατέφυγαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περσινού Ιουλίου.

Το δεύτερο τουρκικό αίτημα έχει ήδη απορριφθεί για άλλους τρεις από τους οκτώ στρατιωτικούς, ενώ εκκρεμούν ακόμα τα αιτήματα για τους υπόλοιπους δύο.

Οι τουρκικές Αρχές ισχυρίζονται πως οι οκτώ εμπλέκονται στην απόπειρα ανατροπής του προέδρου Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το πρώτο τουρκικό αίτημα έκδοσης είχε απορριφθεί τελεσίδικα από τον Άρειο Πάγο και για αυτό το λόγο η Άγκυρα έστειλε δεύτερο αίτημα.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους τρεις μαθητές, και 20 τραυματίες από πυρά σε δημοτικό σχολείο

Τέσσερις άνθρωποι, ένας εκπαιδευτικός και τρεις μαθητές, σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν από

Τουρκία: Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε, σήμερα, έξω από το ισραηλινό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.

Το παιχνίδι στο Αιγαίο αλλάζει

Η συζήτηση για την αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδας στο Αιγαίο επανέρχεται δυναμικά