Έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα και από το Νοσοκομείο Λαμίας

2 λεπτά ανάγνωση
22 Μαΐου 2017

Μετά τον Άγιο Σάββα και το Νοσοκομείο του Βόλου, άγνωστοι έκλεψαν, τα ξημερώματα, μηχανήματα από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές οι ασύλληπτοι δράστες σήκωσαν μηχανήματα, από το βρογχοσκοπικό και το γαστρεντερολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου της Λαμίας. 

Συγκεκριμένα έχουν κλαπεί τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δύο βρογχοσκόπια και δύο κολονοσκόπια, συνολικής αξίας περίπου 100.000 ευρώ. 

Για την ώρα δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες της κλοπής, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τους δράστες να κάνουν χρήση εσωτερικού, «κρυφού» ασανσέρ του νοσοκομείου. 
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίκαλα: Τέσσερις γυναίκες νεκρές από τη μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα

Τέσσερις  γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε

Λαμία: Τρίχες, σκουλήκια και… πούπουλα στις μερίδες που μοιράζονταν στους μαθητές

Τρίχες, σκουλήκια και… πούπουλα στις μερίδες που μοιράζονταν στους μαθητές. Σοκαριστικές φωτογραφίες

Ποιος είναι ο εργοστασιάρχης που ερευνάται για την υπόθεση της δηλητηρίασης των μαθητών στη Λαμία

Σταφυλόκοκκος εντοπίστηκε στα δείγματα των σχολικών γευμάτων των μαθητών που έπαθαν τροφική