Κέρδη στη Wall για 2η ημέρα

2 λεπτά ανάγνωση
4 Σεπτεμβρίου 2013

Άνοδο για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σημείωσε η Wall Street επηρεασμένη από το Beige Book της Fed και ενώ ο Λευκός Οίκος πιέζει για τη λήψη στρατιωτικής δράσης κατά της Συρίας.

Ο Dow σημείωσε κέρδη 0,65% στις 14.931 μονάδες. Ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 0,81% στις 1.653 μονάδες και ο Nasdaq ενισχύθηκε 1,01% στις 3.649 μονάδες.

Η Ford Motor σημείωσε άνοδο μετά το άλμα 12% στις πωλήσεις της σε σχέση με πέρσι, σημειώνοντας τον καλύτερο μήνα της από τον Αύγουστο του 2006.

Η General Motors μετά την δημοσιοποίηση των πωλήσεών της σημείωσε κέρδη 15% ενώ η Toyota δημοσίευσε τις πωλήσεις του Αυγούστου και αναρριχήθηκε κοντά στο 23%.

Η Apple έκανε άλμα κοντά στα 500 μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι στις 10 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα δύο νέα της iphone.

Πτώση για τη Microsoft, η οποία υποβαθμίστηκε από τη Morgan Stanley, έπειτα από τη χθεσινή συμφωνία για την εξαγορά της μονάδας κινητής τηλεφωνίας της Nokia.

Η Microsoft σημείωσε πτώση 2,21%, η International Business έκλεισε χαμηλότερα 0,37%, η Procter & Gamble κατέγραψε απώλειες 0,37% και η Hewlett-Packard σημείωσε ζημιές 0,25%.

Η Intel Corp σημείωσε άνοδο 2,56%, η Verizon Communication ενισχύθηκε 1,87% καιη Coca-Cola κατέγραψε κέρδη 1,79%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΤ: Ο επίμονος πληθωρισμός στις υπηρεσίες φρενάρει τις μειώσεις επιτοκίων

Στο επίκεντρο των αγορών και της οικονομικής συζήτησης βρίσκεται πλέον η νομισματική
Εκτακτες ειδησεις Ελλαδα

Χρυσός: Οι αγοραστές επέστρεψαν μετά το sell-off – Άνοδος 17% από την αρχή του έτους

Ο χρυσός επέστρεψε πάνω από το ψυχολογικό όριο των $5.000, καταγράφοντας 2η

Fed & επιτόκια: Πότε ξεκινούν οι μειώσεις και τί φοβούνται οι αγορές

Η έναρξη του κύκλου μειώσεων επιτοκίων από τη Fed αποτελεί το στοίχημα