Βενεζουέλα: Σε γενική απεργία καλεί το λαό η αντιπολίτευση

2 λεπτά ανάγνωση
20 Ιουλίου 2017

Η αντιπολίτευση κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο στην Βενεζουέλα, καλεί τους εργαζόμενους σε γενική απεργία σήμερα, με βασικό αίτημα την διεξαγωγή προεδρικών εκλογών, αλλά και την παραίτηση του νέου Κογκρέσου, υπό το φόβο ότι θα ενισχύσει την δικτατορική συμπεριφορά του Μαδούρο.

Η αντιπολίτευση, ζητάει από τους πολίτες να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, να εμποδίσουν την κίνηση των μέσων μαζικής μεταφοράς και να στήσουν οδοφράγματα στους δρόμους, επιδεικνύοντας ανυπακοή, στο πλαίσιο γενικότερης εκστρατείας την οποία χαρακτηρίζουν ως “την ώρα μηδέν.”

Ο κεντρικός πολιτικός στόχος των κινητοποιήσεων είναι ο τερματισμός της σχεδόν εικοσαετούς διακυβέρνησης από το Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπ. Παπαδημητρίου: «Αν δεν ενωθεί η αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης θα κάνει εκλογική εκδρομή»

Η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου κινείται για ακόμη μία φορά στη σφαίρα

Πού θα πάει το πετρέλαιο το 2026 – Τί βλέπουν οι διεθνείς οίκοι, όλα τα σενάρια μετά και τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Η παγκόσμια αγορά πετρελαίου είναι πιθανό να δεχθεί πιέσεις το 2026, καθώς

Τα πετρέλαια της Βενεζουέλας

Δεν υπήρξε καμία αμφιβολία ότι η επέμβαση των  ΗΠΑ στην Βενεζουέλα έχει