Καλημέρα σας…


…Η συμφωνία Folli Follie – Durfry για τα ΚΑΕ  φαίνεται θετική για τον όμιλο, σημειώνει σε ανάλυσή της η Beta Χρηματισστηριακή, δεδομένου ότι θα ενισχύσει περαιτέρω τον ισολογισμό, αναφέρει στο πρώτο σχόλιο της η Beta, έπειτα από το deal που ανακοίνωσε η Folli Follie με την Durfy.

Για το εννεάμηνο της τρέχουσας περιόδου ο όμιλος Folli Follie ανακοίνωσε καθαρή θέση χρέους 111 εκατ. ευρώ. Μετά από το deal με την Dufry ο όμιλος θα γυρίσει σε καθαρή θετική θέση ύψους 64 εκατ. ευρώ, σχολιάζει η Beta και προσθέτει ότι η εταιρεία μπορεί να καταγράψει επιπλέον εφάπαξ (one-off) κέρδη από την πώληση του 49% των ΚΑΕ ύψους 100 εκατ. ευρώ.

…Κομβικό σημείο για την Ιντραλότ, είναι κίνηση πάνω από τα 2 ευρώ. Υποτιμημένη, δεδομένου ότι έχει ξεκαθαρίσει η σχέση με τον ΟΠΑΠ και από το εξωτερικό έχει μόνο να λαμβάνει.

…Βασισμένη στην επανεκκίνηση των οδικών έργων και στην αποτίμηση που παραμένει ελκυστική για την Ελλάκτωρ, η Alpha Finance δίνει νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για την μετοχή, στα 4,2 ευρώ από 2,7 ευρώ προηγουμένως, ενώ διατηρεί σύσταση “outperform”.

 

ΧΣ

Facebook Comments