Αλεξιάδης: Καμία αύξηση στον ειδικό φόρο καυσίμων το 2016

2 λεπτά ανάγνωση
18 Ιανουαρίου 2016

Το υπουργείο Οικονομικών δεν εξετάζει καμία αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα το 2016 διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Στύλιου για το αν εξετάζεται η αύξηση του ΕΦΚ και η σύνδεσή του με τα τέλη κυκλοφορίας ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε οτι καμία αλλαγή δεν εξετάζεται για το 2016, έτος για το οποίο άλλωστε τα τέλη κυκλοφορίας έχουν ήδη καταβληθεί.

Για το 2017 ο Τρύφωνας Αλεξιάδης είπε ότι εξετάζονται διάφορες εναλλακτικές και ένα από τα σενάρια είναι η μείωση των τελών κυκλοφορίας και η ενσωμάτωση μέρους τους στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης καυσίμων.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Σημαντική επιβράδυνση της οικονομίας με ανάπτυξη μόλις 1,4% στο δ’ τρίμηνο

Η αμερικανική οικονομία κατέγραψε αισθητή επιβράδυνση στο τέταρτο τρίμηνο.

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.