Άλλος ένας «Τσίπρας» με κοστούμι που απλά γνωρίζει αγγλικά

3 λεπτά ανάγνωση
30 Αυγούστου 2023

Είδα Κασσελάκη χθες live στο Κόντρα TV και ήταν σαν να βλέπω Βαρουφάκη το 14.


Η ξενέρα ήρθε στα πρώτα 3 λεπτά με το αδικαιολόγητο αλαζονικό ύφος του, την κάκιστη ροή λόγου, τη δημιουργική ασάφεια στις απαντήσεις του και το θεϊκό – «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας απαντήσω για την περιπέτεια μου με το παραδικαστικό .
(θέμα που εξέθεσε ο ίδιος σαν θετικό asset στο βίντεο γνωριμίας με το κοινό)
Ήμουν 13 και άλλαξε ο κόσμος μου .»

Στέφανε και εμένα άλλαξε ο κόσμος μου όταν στα μικράτα μου κατάλαβα πως κάποιοι στην ζωή αρέσκονται στο να δουλεύουν τον κόσμο με αρλούμπες και πάνε μπροστά, ενώ εγώ δούλευα 14 ώρες την ημέρα και έπρεπε να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας γιατί έχω βυζγια και πατέρα στην ναυτιλία που μου τα είχε όλα έτοιμα.

Κάπως έτσι μου λύθηκε η απορία πως ένας 35αρης καπιταλιστής εφοπλιστής δέχτηκε να καταπιαστεί με την διεκδίκηση προεδρίας του ριζοσπαστικού αριστερού ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλος ένας «Τσίπρας» με κοστούμι που απλά γνωρίζει αγγλικά .
Καλή επιτυχία .
ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΣ για αλλα 20 χρόνια 😎
#τι_ζουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη