Α. Δρυμιώτης: «Η χαρά των γελοιογράφων είναι η επάνοδος Τσίπρα»

1 λεπτό ανάγνωση
21 Οκτωβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης σχολίασε με το γνώριμο σαρκαστικό του ύφος την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική σκηνή, τονίζοντας πως «η χαρά των γελοιογράφων είναι η επάνοδος Τσίπρα, μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά».

Με μια φράση που αντικατοπτρίζει τον παράδοξο χαρακτήρα της ελληνικής πολιτικής ζωής, ο γνωστός αρθρογράφος υπογράμμισε την επανάληψη προσώπων και αφηγημάτων, που όπως είπε, «θα έδινε ύλη για χρόνια σε κάθε σκιτσογράφο που αγαπά την ειρωνεία και την υπερβολή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τι γλυτώσαμε το 2015

Για να καταλάβετε από τι γλυτώσαμε το 2015 και ποιος βραβεύτηκε σήμερα,

ΔΝΤ: Παράδειγμα για άλλες χώρες η μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης στην Ελλάδα

Έκθεση του ΔΝΤ αναγνωρίζει τη μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης ως βασικό παράγοντα

Κ. Ζαχαριάδης: «Θεωρώ αδιανόητο να είμαι στις επόμενες εκλογές σε διαφορετικό ψηφοδέλτιο με τους Φάμελλο, Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Χαρίτση…»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έστειλε μήνυμα υπέρ της ευρύτερης συνεργασίας στον χώρο της