Άνοδο κατέγραψαν οι ασιατικές μετοχές ακολουθώντας τη Wall Street

2 λεπτά ανάγνωση
23 Ιουλίου 2014

Άνοδο κατέγραψαν οι ασιατικές μετοχές την Τετάρτη, με τις κινεζικές μετοχές να σημειώνουν τη μεγαλύτερη διήμερη άνοδο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ακολουθώντας τις ανοδικές τάσεις της Wall Street.

Οι επενδυτές φαίνεται να στηρίζονται ολοένα και λιγότερο στις γεωπολιτικές εξελίξεις για τις συναλλαγές τους, αν και συνεχίζουν να τις παρακολουθούν.

Ο Nikkei υποχώρησε οριακά 0,10%, ο Hang Seng με άνοδο 0,53%, ο ASX 200 με κέρδη 0,46%, ο Shanghai με οριακή άνοδο 0,03% και ο Kospi με οριακή πτώση 0,03%.

Τα προθεσμιακά συμβόλαια του S&P παρέμειναν αμετάβλητα ενώ ο MSCI Asia Pacific ενισχύθηκε 0,3%, διευρύνοντας τα κέρδη.

Οι κινεζικές μετοχές σημειώνουν άνοδο εν μέσω φημολογιών ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα μέτρα στην αγορά ακινήτων της χώρας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια – Πιέσεις από τα πολύτιμα μέταλλα

Με μεικτά πρόσημα κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, μετά το έντονο

Επιλεκτικές τοποθετήσεις στην Ασία με οδηγό τον κλάδο των ημιαγωγών

Μικτές τάσεις κατέγραψαν τα ασιατικά χρηματιστήρια στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με

Ήπια άνοδος στις αγορές της Ασίας ενόψει των κρίσιμων στοιχείων απασχόλησης στις ΗΠΑ

Με θετικό αλλά προσεκτικό βηματισμό κινούνται τα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή, καθώς