Αποκόμιση κερδών και στο ΧΑ

2 λεπτά ανάγνωση
26 Οκτωβρίου 2015

Έντονα πτωτικά κινούνται οι τραπεζικές μετοχές σήμερα, διορθώνοντας μετά το ράλι ανόδου της προηγούμενης εβδομάδας, ασκώντας, επίσης, πιέσεις στον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο οποίος κινείται με απώλειες.

Ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί κατά 1% στις 705,39 μονάδες, ενώ ο τζίρος βρίσκεται στα 4,5 εκατ. ευρώ. Ο FTSE25 σημειώνει απώλειες 0,98% στις 213,58 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει απώλειες 5,66% στις 263,57 μονάδες.

Η Eurobank σημειώνει απώλειες 9,68%, η Alpha Bank είναι στο -8,03%, η Πειραιώς στο -6,45% και η Εθνική στο -3,55%. Έντονα πτωτικά κινούνται και οι μετοχές των ΓΕΚ Τέρνα  (-3,23%), ΔΕΗ  (-2,42%) και Βιοχαλκο (-2,12%).

Επίσης, απώλειες άνω του 1% σημειώνουν οι Ελλάκτωρ Ελληνικά Πετρέλαια και ΕΧΑΕ,  ενώ ήπια είναι η πτώση σε Folli Follie, Τιτάν, Grivalia, Aegean, Μυτιληναίος,  Motor Oil, ΟΤΕ και Jumbo.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαριές απώλειες στις τράπεζες – Με θετικό πρόσημο η ΕΥΔΑΠ σε συνεδρίαση μαζικών ρευστοποιήσεων

Ισχυρό κύμα πωλήσεων σάρωσε τη Λεωφόρο Αθηνών, οδηγώντας τον Γενικό Δείκτη σε

Sell off σε Ελλάδα και Ευρωαγορές – Οι αγορές υποχωρούν υπό το βάρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή

Ο Μάρτιος άρχισε με έντονες πιέσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο, λόγω κλιμάκωσης στη

Χρηματιστήριο: Τράπεζες και rebalancing οδήγησαν σε αρνητικό φινάλε τον Φεβρουάριο

Με πιέσεις στις τράπεζες και αυξημένο τζίρο λόγωMSCI, ο ΓΔ έκλεισε πτωτικά,