Απορρίφθηκε το αίτημα να συζητήσει η Ολομέλεια την πρόταση δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ»

2 λεπτά ανάγνωση
11 Ιουλίου 2014

Το Α Θερινό Τμήμα της Βουλής με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και με την απουσία όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, έκρινε ότι, βάσει Συντάγματος, δεν συντρέχουν οι λόγοι και δεν γίνεται παραδεκτό το αίτημά της, να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ».

Νωρίτερα, η κυβέρνηση τόσο δια του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη όσο και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα εστίασαν τα πυρά τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ. καταγγέλλοντάς τον για πολιτικές σκοπιμότητες ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΔΗΜΑΡ και Χρυσή Αυγή, με εντελώς διαφορετικό σκεπτικό, κατήγγειλαν τη διαδικασία ως άκυρη και αποχώρησαν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Το πρώτο εξάμηνο του 2025 το ρεύμα στην Ελλάδα ήταν 21% φθηνότερο από την υπόλοιπη Ευρώπη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

ΔΕΗ myBusiness Dynamic: Δυναμική τιμολόγηση ρεύματος επιχειρήσεων για έλεγχο κατανάλωσης και κόστους

Διαθέσιμο για παραγγελίες είναι πλέον το ΔΕΗ myBusinessDynamic, το νέο προϊόν ρεύματος

Χρηματιστήριο: : Μάχη ισορροπιών στο φινάλε – “Σβήστηκαν” οι πιέσεις στις δημοπρασίες

Χωρίς ουσιαστική μεταβολή ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στη Λεωφόρο Αθηνών.