Απορρίφθηκε το αίτημα να συζητήσει η Ολομέλεια την πρόταση δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ»

2 λεπτά ανάγνωση
11 Ιουλίου 2014

Το Α Θερινό Τμήμα της Βουλής με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και με την απουσία όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, έκρινε ότι, βάσει Συντάγματος, δεν συντρέχουν οι λόγοι και δεν γίνεται παραδεκτό το αίτημά της, να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ».

Νωρίτερα, η κυβέρνηση τόσο δια του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη όσο και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα εστίασαν τα πυρά τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ. καταγγέλλοντάς τον για πολιτικές σκοπιμότητες ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΔΗΜΑΡ και Χρυσή Αυγή, με εντελώς διαφορετικό σκεπτικό, κατήγγειλαν τη διαδικασία ως άκυρη και αποχώρησαν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Νέα ακόμη χαμηλότερη τιμή στο φοιτητικό προϊόν ρεύματος ΔΕΗ myHome 4Students

Στη μείωση της σταθερής χρέωσης για το φοιτητικό προϊόν ρεύματος ΔΕΗ myHome

JP Morgan: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα με εισροές άνω του $1 δισ. – Η Eurobank στις κορυφαίες επιλογές

Η JP Morgan επιβεβαιώνει τη θετική στάση της για την Ελλάδα, παρά

Χρηματιστήριο: Αντίβαρο ΟΤΕ και ΔΕΗ στις ρευστοποιήσεις των τραπεζών

Με ελεγχόμενες απώλειες ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο Αθηνών.