Αποσύρεται οικειοθελώς από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ η Σ. Νικολάου – Τί απαντά η Πειραιώς

2 λεπτά ανάγνωση
10 Μαρτίου 2023

Αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια η Σοφία Νικολάου, οικειοθελώς κατά πληροφορίες.

Ατύπως, όπως πληροφορείται το protothema.gr, η ίδια εκτιμά ότι δεν έτυχε στήριξης από τη ΝΔ, την ώρα που κατά το περιβάλλον της, δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα και δεν υπάρχει πόρισμα που να της αποδίδει ευθύνες. Την ίδια ώρα το περιβάλλον της αντιτείνει ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής τυγχάνει στήριξης από το Μέγαρο Μαξίμου.

Έτσι, με δεδομένο συνεπώς ότι ρωτούσαν οι εκλογείς της από την Εύβοια, η ίδια πήρε αυτή την απόφαση. Η ίδια φέρεται να θεωρεί ότι πολύ σύντομα θα δικαιωθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και τότε θα επανακάμψει.

Την ίδια ώρα, πηγές της Πειραιώς επισημαίνουν ότι «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το εξής: Στην κυρία Νικολαου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές».


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πλημμυρισμένο Έβρο ο Κ. Μητσοτάκης – Μήνυμα ασφάλειας και εσωκομματικές ισορροπίες

Με φόντο την υπερχείλιση στον Έβρο, ο Κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει για το

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην