Στήριξη Κουβέλη στην υποψηφιότητα Καμίνη

MarketNews

Στήριξη Κουβέλη στην υποψηφιότητα Καμίνη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών έλαβε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη.

Όπως είπε ο κ. Κουβέλης, η απόφασή του να τον επισκεφθεί στο δημαρχείο της Αθήνας «είναι μία πράξη η οποία θέλει να καταδείξει την αμέριστη συμπαράστασή μας στον κ. Καμίνη, στους συνεργάτες του και στο αυτοδιοικητικό του ψηφοδέλτιο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Καμίνης και το δημοτικό συμβούλιο υπηρέτησαν την αντίληψη «της χειραφετημένης και ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης», την οποία υπηρετεί και το κόμμα του.

Επίσης, ο δήμαρχος Αθηναίων απέσπασε τα εύσημα του κ. Κουβέλη για το μέχρι στιγμής έργο του. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι κατάφερε να νοικοκυρέψει την πόλη, να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και να ορθώσει ανάστημα σε όσους θέλουν να εκφασίζουν τη ζωή στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ο κ. Καμίνης είχε κατέβει υποψήφιος δήμαρχος μετά από πρόταση της ΔΗΜΑΡ και με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.