O Πάνος Καμμένος, έχοντας ίσως παρασυρθεί από συνήθειες που απαντώνται κυρίως σε τζογαδόρους, προσπάθησε να περάσει μια τραβηγμένη μπλόφα στη Βουλή. Αλλά “συνελήφθη” επιτόπου!

Το “δεκανίκι” του Τσίπρα, που φωτογραφήθηκε πρόσφατα πάνω από ρουλέτα σε καζίνο του Λονδίνου, δήλωσε προχθές στη Βουλή ότι πλήρωσε τη διαμονή του στο Λονδίνο – στο Mandarin Oriental – με την πιστωτική του κάρτα. Kατέθεσε μάλιστα το αποδεικτικό –όπως εκείνος βάφτισε εκείνο το χαρτί!- στη Βουλή!

Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε την “απόδειξη”!!! Όπως βλέπετε, δεν πρόκειται για απόδειξη πληρωμής αλλά για απόδειξη κράτησης στο booking.com!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο δεδομένου ότι η τελική πληρωμή που γίνεται στο ξενοδοχείο μπορεί να γίνει τοις μετρητοίς ή με διαφορετική κάρτα από αυτήν που είχε χρησιμοποιηθεί για να γίνει η κράτηση!!!

Άρα, για να γίνει απόλυτα σαφές ακόμα και σε αυτούς που δεν ταξιδεύουν συχνά, ο Καμμένος δεν κατέθεσε την απόδειξη πληρωμής που καταδεικνύει την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε. Κατέθεσε απλά την εκτύπωση της κράτησης του δωματίου.

Για να γίνει η κράτηση απαιτείται η καταχώρηση μιας πιστωτικής κάρτας έτσι ώστε αν ο πελάτης δεν ακυρώσει εγκαίρως, να χρεωθεί την προβλεπόμενη πληρωμή.

Η τελική όμως πληρωμή γίνεται στο ξενοδοχείο και όπως προαναφέραμε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετική κάρτα ή μετρητά! Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι στη φωτό που δημοσίευσε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπάρχει μια υπογραφή (η οποία προφανέστατα δεν είναι του Καμμένου) στο πεδίο που έχει τίτλο «ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ»! Αν λοιπόν δεν μας γελούν τα μάτια μας, ο Καμμένος τύπωσε την ηλεκτρονική κράτηση και ζήτησε από κάποιον να υπογράψει σ’ εκείνο το σημείο έτσι ώστε εκ πρώτης όψεως, αυτό το χαρτάκι να μοιάζει με απόδειξη πληρωμής με πιστωτική και με υπογραφή του πελάτη!

Ευτυχώς όμως ο Καμμένος, για άλλη μια φορά συνελήφθη! Συνελήφθη να ψεύδεται, να μπλοφάρει και να προσπαθεί να κοροιδέψει! Άσχημο πράγμα τελικά οι μπλόφες, αν δεν πιάσουν…

Facebook Comments