Το 2ο Πανελλαδικό Επιχειρηματικό Συνέδριο  «BUSINESS MENTALITY» με τίτλο « Γρήγορες Νίκες» θα πραγματοποιηθείς στις 28 και 29 Μαρτίου 2014, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Το συνέδριο του Business Mentality απευθύνεται σε ήδη δραστηριοποιούμενους επιχειρηματίες αλλά και σε νέους ανθρώπους που έχουν όραμα να ξεκινήσουν  το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα.

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στις 17:00μμ έως 22:00μμ θα γίνουν  τα workshops και το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στις 14:00μμ έως 18:00μμ θα ακολουθήσουν οι ομιλίες επιχειρηματιών.  Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τις διεργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρων συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας  www.business-mentality.com

Για δεύτερη χρονιά οι επιχειρηματίες μέσα από τις ομιλίες τους θα μοιραστούν όλη τους την πορεία, τις δυσκολίες, ακόμη και αποτυχίες που τους οδήγησαν τελικά στην επιτυχία, ώστε να μπορέσουν να εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

Ενότητες του Business Mentality:

  • Πωλήσεις
  • Εξαγωγές
  • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
  • Στρατηγική Επικοινωνία

Σκοπός του Business Mentality  είναι να ενισχύσει και να προωθήσει το επιχειρηματικό πνεύμα και τη νοοτροπία στην κοινωνία και τους πολίτες, ιδιαίτερα της νεολαίας ώστε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να ενθαρρύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το συνέδριο διοργανώνει η εταιρεία A.I.D.A. Marketing & Business Development. www.aida.com.gr

Facebook Comments