Η πολυπλατινένια  και βραβευμένη με Γκράμι, Shakira, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Sale el Sol», επιστρέφει με νέα δουλειά η οποία θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου.

Το 10ο άλμπουμ της καριέρας της Κολομβιανής τραγουδίστριας, φέρει τον τίτλο «Shakira»,  και περιέχει 15 τραγούδια. Το πρώτο σινγκλ, που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες, με τη συμμετοχή της Rihanna, είναι το «Can’t remember to forget you». Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έχει σημειώσει πάνω από 150 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Σε αυτό το άλμπουμ – για πρώτη φορά – η Shakira δεν υπογράφει όλα τα τραγούδια, αλλά προτιμά να συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους δημιουργούς και παραγωγούς, όπως οι John Hill, Kid Harpoon, Greg Kurstin, Steve Mac, Mark Bright, Busbee, και The Messengers.

Η Shakira έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ενώ είναι η μοναδική καλλιτέχνης από την Νότια Αμερική που τραγούδι της έχει φτάσει στο νούμερο ένα στην Αμερική. Σε ηλικία 18 ετών, δημιούργησε το ίδρυμα «Pies Descalzos (Barefoot) Foundation», το οποίο φροντίζει για την εκπαίδευση και την σίτιση περισσότερων από  6.000  άπορων παιδιών στην Κολομβία, ενώ πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλα μέρη όπως, η Αϊτή και η Νότια Αφρική.

 

Facebook Comments