Σε ισχυρή δύναμη ανατροπής αναδεικνύεται η Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών στις εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αττικής (Ε.Ε.Α.). Ο επικεφαλής της παράταξης και αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. Νίκος Λεβετσοβίτης, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πλατιά επαγγελματική συμμαχία ενώνοντας διάφορες παρατάξεις και υποψηφίους από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και τους κομματικούς χώρους.

Η Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών έχει ως βασικό σύνθημα την αποκέντρωση των υπηρεσιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με γραφεία σε όλη την Αττική για να μπορούν να εξυπηρετούνται τα μέλη του. Παράλληλα στοχεύει στην δημιουργία συμβουλευτικών υπηρεσιών για τα κόκκινα δάνεια, αλλά και για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ , έτσι ώστε τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αττικής να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κρίσης, αλλά να ανταποκριθούν και στις νέες προκλήσεις.

Είναι προφανές ότι η διοίκηση του  απερχόμενου πρόεδρου του Ε.Ε.Α. δείχνει ελλειμματική μπροστά στις προτάσεις και το πρόγραμμα του Νίκου Λεβετσοβίτη ο οποίος είναι το ακλόνητο φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές.

Περισσότερες πληροφορίες :

Νίκος Λεβετσοβίτης 6944965496

Email : [email protected]

 

Facebook Comments