'

Ο Τσακαλώτος επιβεβαιώνει - ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς δεν είναι δίκαιος

MarketNews

Ο Τσακαλώτος επιβεβαιώνει - ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς δεν είναι δίκαιος , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στην παραδοχή ότι (και) ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς δεν είναι δίκαιος αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες δεν υπάρχει άλλη επιλογή επιβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών ενώπιον των μελών της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής που συζητείται το κορυφαίο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

«Είναι αυτός ο προυπολογισμός δίκαιος;» αναρωτήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να απαντήσει αμέσως μετά «δίκαιος σε απόλυτο βαθμό δεν είναι, το αναγνωρίζω. Είναι όμως ένας προυπολογισμοό μέσα σε συγκεκριμένες παγκόσμιες και ευρωπαικές συνθήκες».

Ο κ. Τσακαλώτος συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος αναρωτήθηκε: Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε; Να πάμε σε εκλογές και να έρθει μια κυβέρνηση συνασπισμού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν το έχουμε επιλέξει. Έχουμε επιλέξει να παλέψουμε εντός. Και δεν βλέπω να υπάρχει από τα αριστερά μας καλύτερη στρατηγική για να πάμε από το Α στο Β.