'

Βομβιστική επίθεση σε τέμενος στο βόρειο Σινά της Αιγύπτου - 235 νεκροί - 120 τραυματίες

MarketNews

Βομβιστική επίθεση σε τέμενος στο βόρειο Σινά της Αιγύπτου -  235 νεκροί - 120 τραυματίες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μακελειό από την επίθεση ενόπλων την Παρασκευή σε τέμενος στη βόρεια επαρχία Σινά της Αιγύπτου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του κρατικού πρακτορείου MENA, οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε τουλάχιστον 235 και οι τραυματίες σε 120.

Οι ένοπλοι, οι οποίοι επέβαιναν σε τζιπ, άνοιξαν πυρ εναντίον όσων πιστών επέζησαν και προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο. Η επίθεση έγινε στην πόλη Μπιρ - Αλ Αμπέντ στο βόρειο Σινά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης προσευχής.

 Νωρίτερα:

Βομβιστική επίθεση πραγματοποίησαν ένοπλοι το μεσημέρι της Παρασκευής σε τέμενος, στο βόρειο Σινά της Αιγύπτου.

Παράλληλα, οι ένοπλοι, οι οποίοι επέβαιναν σε τζιπ, άνοιξαν πυρ εναντίον όσων πιστών επέζησαν και προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο.

Η επίθεση έγινε στην πόλη Μπιρ - Αλ Αμπέντ στο βόρειο Σινά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης προσευχής και σύμφωνα με εκπρόσωπο του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας οι νεκροί ανέρχονται σε 75, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.

Το Αλ Αραμπίγια αλλά και το κρατικό πρακτορείο της Αιγύπτου ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών στους 85 και αναφέρουν και 80 τραυματίες.