Τι αποκαλύπτει η μπεζ Βίβλος για την οικονομική δραστηριότητα στις Η.Π.Α

FXCM

Τι αποκαλύπτει η μπεζ Βίβλος για την οικονομική δραστηριότητα στις Η.Π.Α, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Θετικές ήταν οι αναφορές για τη ανάπτυξη και την οικονομική δραστηριότητα από την μπεζ Βίβλο των Η.Π.Α. Σύμφωνα με την έκθεση της FED η κατανάλωση αυξήθηκε στα περισσότερα districts ενώ σημειώθηκε και άνοδος της μεταποιητικής δραστηριότητας.

Οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας αποτιμώνται ως θετικές στις περισσότερες περιοχές των Η.Π.Α ενώ και οι μισθοί παρουσιάζουν μικρή αύξηση.

Βελτιωμένες είναι οι προσδοκίες για το μέλλον, με τις αναπτυξιακές προοπτικές να παρουσιάζουν βελτίωση στις περισσότερες περιοχές των Η.Π.Α.

Στο σύνολό της η μπεζ Βίβλος περιλαμβάνει περισσότερες θετικές αναφορές για την αμερικανική οικονομία σε σχέση με την προηγούμενη δημοσίευση. Εν πολλοίς αυτό εξηγείται και από τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών στις Ηνωμένες Πολιτείες το τελευταίο διάστημα, γεγονός που έδωσε ώθηση στην οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα στις περισσότερες Πολιτείες των Η.Π.Α