Τι βλέπει η Goldman Sachs για το AUD;

FXCM

Τι βλέπει η Goldman Sachs για το AUD;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σε δελτίο προς τους επενδυτές της η Goldman Sachs εκθέτει τις προβλέψεις της για τις επόμενες κινήσεις στο AUD. Καταρχάς οι αναλυτές της αμερικανικής τράπεζας παρατηρούν ότι οι θέσεις αγοράς σε σχέση με τις θέσεις πώλησης στα futures του AUD είναι περισσότερες για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2013.

Αυτό κάνει την Goldman να πιστεύει ότι μία μεγαλύτερη πτώση είναι πιθανή για το AUD ιδιαίτερα έναντι του USD, καθώς τα μεγέθη της αμερικανικής οικονομίας αναμένεται να βελτιωθούν.

Το τμήμα ανάλυσης της τράπεζας τονίζει ότι η πρόβλεψη για το AUD/USD παραμένει πτωτική κάτω από την περιοχή στηρίξεων του 0.9316-0.9295 με τη επόμενη σημαντική περιοχή στηρίξεων να βρίσκεται στο 0.9152-9.9133.

Ιδιαίτερη προσοχή δείχνει η Goldman και για το AUD/NZD με την αμερικανική τράπεζα να προβλέπει ότι μία ενδεχόμενη διάσπαση κάτω από το 1.0770 ανοίγει το δρόμο για τις στηρίξεις του 1.0536-1.0493.