Με σύγχρονη και ανανεωμένη δομή βρίσκεται στον αέρα από τις αρχές Μαΐου η νέα ιστοσελίδα της ELPEN. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ανανεώνεται και δημιουργεί μια νέα σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα, την www.elpen.gr.

Η πρωτοπόρος Ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους επισκέπτες να γνωρίσουν την ELPEN, τις δράσεις και τα προϊόντα της. Η δομή και η ύλη του site απευθύνεται τόσο στον επιστημονικό συνεργάτη, την ιατροφαρμακευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα, τον προμηθευτή όσο και στον καταναλωτή και το ευρύ κοινό ώστε όλοι να μπορούν να αντλήσουν εύκολα την πληροφόρηση που τους ενδιαφέρει.

Το site σχεδιάστηκε με προτεραιότητα τον χρήστη και την εύκολη πλοήγησή του και ολοκληρώθηκε έπειτα από τη συνεργασία πολλών Διευθύνσεων της ELPEN, ώστε να είναι πλήρες, έγκυρο και αξιόπιστο. Έξι είναι οι βασικές κατηγορίες στο κεντρικό μενού – Η ELPEN, Elpenhaler®, Προϊόντα, Εταιρική Ανάπτυξη, Έρευνα & Εκπαίδευση, Κέντρο Τύπου – αλλά και ενδιαφέρουσες υποκατηγορίες προδιαθέτουν τον επισκέπτη να κάνει κλικ και να γνωρίσει καλύτερα την οικογένεια της ELPEN. Παράλληλα, η ELPEN καινοτομεί με την πρώτη σελίδα του site να ανανεώνεται συχνά με τα σημαντικότερα νέα, ενδιαφέροντος της εταιρίας και της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πληροφορίες για την ιστορία ίδρυσης της εταιρείας που μετρά 50 χρόνια λειτουργίας, την στρατηγική ανάπτυξης και την εξαγωγική της δράση, τους στόχους, το όραμα, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων, το επιστημονικό έργο του Ερευνητικού & Πειραματικού Κέντρου, τις διεθνείς ερευνητικές συνεργασίες και κλινικές μελέτες που διεξάγει, τον πρότυπο τρόπο λειτουργίας του Εργοστασίου παραγωγής, τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ακόμα ο επισκέπτης μπορεί να βρει σημαντικές πληροφορίες για τα γενόσημα φάρμακα αλλά και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες όπως την αδειοδότηση των προϊόντων, πολιτικές υγείας και ασφάλειας κ.λπ. Από το site δεν λείπει ο ηλεκτρονικός χώρος για τους δημοσιογράφους όπου μπορούν να ανατρέξουν σε παλαιότερες δράσεις της ELPEN, να παρακολουθήσουν ή και να κάνουν download σε οπτικοακουστικό υλικό όπως καταχωρίσεις, τηλεοπτικά σποτ, εταιρικά φυλλάδια και παρουσιάσεις, και πολλά άλλα.

Το site είναι συμβατό με όλες τις συσκευές smartphones και tablets,

Facebook Comments