Τέτοια πολιτική κατάρα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ του Τσίπρα δεν έχει ξανά περάσει ο τόπος μεταπολιτευτικά. Η απόλυτη ισοπέδωση όλων.

Της οικονομίας πρωτίστως, της οικογένειας, της παιδείας, των σχέσεων, της πολιτικής κουλτούρας και εσχάτως του ίδιου του έθνους.

Τα πρώτα είναι γνωστά και τα έχουμε εξαντλήσει και σε σχόλια και σε άρθρα, ξεκίνησαν με τις πορείες, τις απεργίες, τη νομιμοποίηση του αναρχικού και την εγκαθίδρυση της ανομίας.

Ο απόλυτος διχασμός προέκυψε με τις ευλογίες του Τσίπρα, ώστε να μπορέσει να βγει ΠΘ και τώρα για να επιβιώνει και να κρύβει την ανικανότητα του, σε αριστερούς και δεξιούς, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, πλούσιους και φτωχούς.

Είχα γράψει ότι ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος, τόσο πολύ δεν το περίμενα ούτε εγώ.

Ως τακτικιστής, μέγας λαϊκιστής και άνευ ιδεολογίας και αρχών ετοιμάστηκε μεθοδικά για τον επόμενο διχασμό, τον πιο επικίνδυνο από όλους, τον εθνικό. Τον τελευταίο, νυν υπέρ πάντων, για να μπορέσει να επιπλεύσει όταν είδε ότι πνίγεται και επιστρέφει στην ανυπαρξία του.

Απίστευτο κι όμως αληθινό, επανέφερε το σκοπιανό από μόνος του, για να μπερδέψει και πάλι το πολιτικό σύστημα και τους πολίτες.

Δεν τον ενδιαφέρει αν θα διχάσει τους Έλληνες, του αρκεί η προσωπική του επιβίωση, να πουληθεί η εθνική μας αξιοπρέπεια για να έχει ο ΠΘ τις πλάτες κάποιων ξένων.

Το Σκοπιανό θα είναι ο τελευταίος του πολιτικός ασπασμός, η πολιτική του κηδεία.

Δεν θα μπορέσει να ξανά κάνει κωλοτούμπα τώρα, τελείωσε το παραμύθι.

Δεν θα μας ξεγελάσει ούτε με επιδόματα, ούτε με δήθεν αυξήσεις.

Η εθνική συνείδηση μας, αυτή η παράξενη εθνική πατριωτική δεξιά συντηρητική κουλτούρα μας, θα τον στείλουν σπίτι του.

Τα χρησιμοποιήσατε όλα ανήθικα, τα βάλατε με όλους, αρκετά.

Καληνύχτα κύριε Τσίπρα, η Μακεδονία μας δεν πουλιέται για προσωπικές πολιτικές καριέρες .

Facebook Comments