Σε νέα ιστορικά υψηλά η Wall

MarketNews

Σε νέα ιστορικά υψηλά η Wall, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με κέρδη ξεκίνησαν οι αμερικανικοί δείκτες και σήμερα, συνεχίζοντας το ράλι προς την κατάκτηση νέων ιστορικών υψηλών, με αφορμή αυτή τη φορά τα καλύτερα του αναμενομένου στοιχεία από την αγορά εργασίας.

O δείκτης Dow Jones ενισχύεται κατά 0,31% στις 16.887,61 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq  σημειώνει άνοδο 0,39% στις 4.312,89 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται ανοδικά κατά 0,29% στις 1.946,17 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Bank of America ενισχύεται κατά 1,30%, αντιστρέφοντας το αρνητικό προσυνεδριακό κλίμα, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με το αμερικανικό Δημόσιο ώστε να καταβάλει τουλάχιστον 5 δισ. δολάρια, χαμηλότερα από το ποσό που αρχικά υπολογισζόταν, προκειμένου να διευθετήσει αστικές αγωγές εναντίον της από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Πολιτείες των ΗΠΑ που αφορούν τους χειρισμούς της με προβληματικά στεγαστικά δάνεια.

Στον αντίποδα, η Peabody υποχωρεί κατά 1,6%, μετά την υποβάθμιση της από την Goldman Sachs σε neutral, από buy προηγουμένως.