Ποιος γαλάζιος βουλευτής κάνει μαθήματα στο στοίχημα;

Axiaplus

Ποιος γαλάζιος βουλευτής κάνει μαθήματα στο στοίχημα;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Εάν νομίζετε ότι επειδή ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης έκοψε τη συνδρομιτική τηλεόραση στη Βουλή (για λόγους οικονομίας και για να προσηλώνονται στο κοινοβουλευτικό του έργο- όπως ειπώθηκε) και οι βουλευτές έμειναν χωρίς Μουντιάλ κάνετε λάθος.

Πρώτα απ΄όλα δεν χρειάζονται συνδρομητικό κανάλι να το παρακολουθήσουν αφού τους αγώνες τους μεταδίδει η ΝΕΡΙΤ. Δεύτερον δεν κάθονται στο Εντευκτήριο της Βουλής (όπου υπάρχουν τρεις σύγχρονες τηλεοράσεις) για να παρακολουθήσουν αγώνα προφανώς για να μην γκρινιάζει κανείς  από τους λεγόμενους «επιλοχίες του λόχου».

Τρίτον δίνουν ραντεβού σε καφενείο στη πλατεία Κολωνακίου και εκεί ενωμένοι, φιλικά και συναδελφικά παρακολουθούν μέχρι τα ξημερώματα πολλές φορές τους αγώνες. Και παίζουν και στοίχημα. Μου λένε ότι «καθηγητής στο στοίχημα», είναι ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ κ. Δημ. Σαμπαζιώτης που γνωρίζει τα πάντα και δίνει συμβουλές σε συναδέλφους του.