'

Μοσκοβισί: Εποπτεία και μετά τη λήξη του προγράμματος

MarketNews

Μοσκοβισί: Εποπτεία και μετά τη λήξη του προγράμματος, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μήνυμα προς την ελληνική πλευρά ότι «μπορούμε να κινηθούμε προς μια επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος», αλλά και ότι θα υπάρχει πλαίσιο εποπτείας και μετά τη λήξη του έστειλε ο Πιερ Μοσκοβισί, κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, αλλά και την αποχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Οταν μιλάμε για καθαρή έξοδο μιλάμε για επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος», δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων προς τον Αλέξη Τσίπρα, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι θα υπάρχουν και δεσμεύσεις και μετά τον προσεχή Αύγουστο.

Ο κ. Μοσκοβισί δήλωσε αισιόδοξος γιατί, όπως είπε, έχει πεισθεί ότι η οικονομία βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης, η ανεργία μειώνεται, η επιστροφή στις αγορές έχει σχεδιαστεί παρά τις αναταράξεις.

Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, σε δηλώσεις του, ο Γάλλος επίτροπος έστειλε μήνυμα ότι πρέπει να ολοκληρωθούν τα τελευταία μέτρα και η τρέχουσα αξιολόγηση, για να ακολουθήσει η τέταρτη αξιολόγηση.