Δεν υπέγραψε το αίτημα για Προανακριτική ο Σαλμάς – Προς διαγραφή του από τη ΝΔ;

2 λεπτά ανάγνωση
28 Φεβρουαρίου 2018

Ερωτήματα για την στάση του Μάριου Σαλμά έχει γεννήσει η απουσία της υπογραφής του από το έγγραφο με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για Προανακριτική Επιτροπή για την Υπόθεση της Novartis, για τους Ανδρέα Ξανθό, Παύλο Πολάκη και Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Με ανοιχτό το ερώτημα της διαγραφής για τον Μάριο Σαλμά, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σύσκεψη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το κλίμα για τον βουλευτή είναι πολύ βαρύ, καθώς είναι ο μοναδικός που δεν υπέγραψε το κοινό αίτημα του κόμματος για Προανακριτική επιτροπή, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των υπουργών Ανδρέα Ξανθού, Παύλου Πολάκη και Παναγιώτη Κουρουμπλή στην υπόθεση της Novartis.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στη Βουλή: Αίρεται η ασυλία των 13 βουλευτών της ΝΔ

Με ευρύτατη πλειοψηφία και χωρίς ομαδικές διαφοροποιήσεις εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της

Α. Γεωργιάδης: «Δεν θα ανεχτώ να βλέπω να κατηγορούν τους συναδέλφους μου οι πιο διεφθαρμένοι»

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ανεχτεί

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της