Κατέθεσε στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής στην Ολομέλεια της Βουλής με στόχο τη διερεύνηση ενδεχομένων ευθυνών του ιδίου, του Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Ανδρέα Ξανθό, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κάνοντας οξεία επίθεση προς την αντιπολίτευση.

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είχε πει: 

Και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε χαρακτηριστικά ότι σημερινή συζήτηση αποτελεί “επίδειξη πανικού από τους κ.κ. Σαμαρά και Γεωργιάδη και αυτό φαίνεται από την παρουσία μόνο έξι – επτά βουλευτών της ΝΔ”.

Η εκδοχή του Παύλου Πολάκη για τις κατηγορίες που του προσάπτουν: 

Ξέρω γιατί με κατηγορείτε: Όχι από το ασύντακτο κείμενο του ανώνυμου καταγγέλλοντα. Μας κατηγορείτε γιατί, μας παραδώσατε νοσοκομεία με 740 εκατ. χρέη που ανέβηκε στα 945 το 2015, και εμείς τα εξαφανίσαμε

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έφτιαξαν ένα κράτος που “όποια πέτρα και να σηκώσεις βρίσκεις φίδια, σκορπιούς, έχιδνες και σαρανταποδαρούσες (…) Πήραμε ένα σύστημα που είχατε ρίξει στα τάρταρα. Το προχωράμε σιγά σιγά και βγαίνουν πολλά στη φόρα. Όλοι τρώγανε και τώρα μας κατηγορείτε γιατί τα αποκαλύψαμε”.

Απάντησε και υποστήριξε την τοποθέτηση ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στη διοίκηση του νοσοκομείο Σαντορίνης καταλογίζοντας τις ευθύνες στα… Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:

Τα σάπια ΜΜΕ μας επικρίνουν γιατί τοποθετήσαμε έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, κάτοχο πτυχίου πολιτικού μηχανικού διοικητή, που έβαλε πλάτη από την πρώτη στιγμή για την ανέγερση και λειτουργία του νοσοκομείου Σαντορίνης

Επισημαίνοντας το δικό του ήθος και τονίζοντας ότι δε χρωστάει πουθενά είπε εμφατικά:

Όσους πληρωμένους κονδυλοφόρους και αν βάλετε και όσα τηλεφωνήματα και αν πάρετε με απόκρυψη σε μένα ή σε συγγενείς μου, όσο και αν έχετε ψάξει σε 5 γενιές οριζοντίως και καθέτως δε μας βρίσκετε πουθενά! Ένα τούνελ να σκάψετε από δω σε απέναντι πλευρά της γης δε θα μας βρείτε.

Facebook Comments