Τι έγραψε ο Κομίνης στο φύλλο αγώνα για τον Σαββίδη

Ο Γιώργος Κομίνης, ύστερα από μία ώρα κατάθεσης στην Αθλητική Βία αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς του συνοδεία αστυνομίας από την Τούμπα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ περίμεναν, ώστε να ενημερωθούν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρει:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: «Έχεις τελειώσει».

«Μετά απ’ όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

4) «Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ’ την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ».

Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.

Νωρίτερα:

Στον ΠΑΟΚ «πηγαίνει» το ντέρμπι της Τούμπας ο Γιώργος Κομίνης! Ο Έλληνας ρέφερι κατακύρωσε, τελικώς, το γκολ του Βαρέλα στο 90’ και στο φύλλο αγώνα «χρίζει» νικητή τον δικέφαλο του βορρά με σκορ 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο «άρχοντας» του αγώνα αναφέρει πως διέκοψε την αναμέτρηση με υπαιτιότητα της Ένωσης, επειδή αρνούταν να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί.

Από την Ένωση ισχυρίζονται πως δεν ήταν δυνατό να παίξουν ποδόσφαιρο με τις συνθήκες που επικρατούσαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπάλα με όπλα δεν παίζουμε».

Τη διακοπή του πρωταθλήματος σκέφτεται ο Γιώργος Βασιλειάδης!

Η Πολιτεία εξετάζει τη διακοπή του πρωταθλήματος μετά και τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Με βάση την τελευταία πληροφόρηση υπάρχουν πια σοβαρές σκέψεις ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος της Λίγκας μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Όπως διαρρέεται από κυβερνητικές πηγές εξετάζεται πια για τα καλά αυτή η λύση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα απόφαση.

Τη Δευτέρα το πρωί ο Βασιλειάδης θα συνεχίσει τις επαφές του και θα καταλήξει στην απόφασή του έχοντας πάρει συγκεκριμένες κατευθύνσεις από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Βασιλειάδης στην δήλωση που έβγαλε μετά τα μεσάνυχτα αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα τονίζοντας: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Facebook Comments