Να αγοράσουν μετοχές στην Ευρώπη συστήνει στους επενδυτές η Morgan Stanley

MarketNews

Να αγοράσουν μετοχές στην Ευρώπη συστήνει στους επενδυτές η Morgan Stanley, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Να αγοράσουν μετοχές στην Ευρώπη συστήνει στους επενδυτές η Morgan Stanley, εκμεταλλευόμενοι τη διόρθωση που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την πτώση του πετρελαίου.

Σύμφωνα με τους αναλυτές Matthew Garman, Sebastian Raedler, Krupa Patel και Hanyi Lim έχουν ήδη δοθεί bullish σήματα στις ευρωπαϊκές αγορές, μετά και την τελευταία διόρθωση.

Σύμφωνα με την Morgan Stanley η διευκολυντική νομισματική πολιτική, οι πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το καλύτερο εξωτερικό περιβάλλον θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μια μικρή ανάκαμψη στο ευρωπαϊκό ακαθάριστο εγχώριο προϊόν το επόμενο έτος.

Η δράση των πολιτικών της ΕΚΤ πρόκειται να δημιουργήσει νέες επενδυτικές ευκαιρίες το 2015.Το αδύναμο ευρώ, οι ευκαιρίες αναχρηματοδότησης και η αύξηση των επαναγορών θα δώσει τη δυνατότητα στους επενδυτές να αυξήσουν τις αποδόσεις τους τοποθετούμενοι στις ευρωαγορές.Επίσης, οι επενδυτές θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι η ΕΚΤ ετοιμάζεται να στηρίξει την οικονομία της Ευρωζώνης, εάν αυτό απαιτηθεί.