Ο “Ρουβίκωνας” βρίσκεται πίσω από την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνου Κατσίκη.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της οργάνωσης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, “σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10 στον 2ο όροφο”. “Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές”.

Ο “Ρουβίκωνας”, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για πολιτικά “παρατράγουδα”, που όπως λέει, είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός τύπος πολιτικού της εποχής μας, καθώς και “ένα εργαλείο εκφασισμού και κοινωνικής νομιμοποίησης των πιο αντιδραστικών επιλογών κράτους και κεφαλαίου”, ενώ χαρακτηρίζει συνολικά του ΑΝΕΛ παρατράγουδο.  

Νωρίτερα:

Tρεις κουκουλοφόροι, επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, οι συνεργάτες του πρόλαβαν και αντέδρασαν άμεσα, με συνέπεια να τους αποτρέψουν.

Συνεχής ενημέρωση…

Facebook Comments