«Δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση η συμφωνία για το Σκοπιανό χωρίς την απόφαση του ελληνικού λαού» επέμεινε την Τρίτη ο Πάνος Καμμένος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιείται στο ΥΠΕΘΑ.

Μετά τη χθεσινή (Δευτέρα) ηχηρή απουσία του από το υπουργικό συμβούλιο, που πραγματοποιούνταν λίγα μέτρα μακριά από το γραφείο του στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι θα είναι απών και από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες στις 11 και 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν θα μεταβεί στη Σύνοδο Κορυφής, θέλοντας έτσι να διαχωρίσει τη θέση του από τη συζήτηση που θα διεξαχθεί ώστε η ΠΓΔΜ να λάβει πρόσκληση ένταξης στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Στη σκιά της πολιτικής κρίσης που δοκιμάζει τους ΑΝΕΛ λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών ο υπουργός Άμυνας δεν θέλει να παραστεί στη Σύνοδο, στέλνοντας πιθανότατα τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη, ο οποίος θα ταξιδέψει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον «αρχιτέκτονα» της συμφωνία υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.
 

Facebook Comments