Αποδοκιμασίες κατά Πιτσιόρλα στη Λάρισα: «Προσβάλετε την ιστορία, προδώσατε την πατρίδα μας»

3 λεπτά ανάγνωση
17 Ιουλίου 2018

Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ.Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας το βράδυ της Δευτέρας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. 

Σύμφωνα με το onlarissa.gr μια ομάδα Λαρισαίων πολιτών περίμεναν τον κ. Πιτσιόρλα έξω από το Χατζηγιάννειο και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης διαμαρτυρήθηκαν για την συμφωνία για την Μακεδονία. 

Η ένταση συνεχίστηκε και στο εσωτερικό του κτιρίου όμως, όταν κατά την έναρξη της εκδήλωσης μια κυρία που βρισκόταν στην αίθουσα σηκώθηκε διακόπτοντας τον υφυπουργό και με χαρακτηρισμούς, έδειξε την αντίθεσή της για την συμφωνία της Μακεδονίας.

«Προσβάλετε την ιστορία, προδώσατε την πατρίδα μας, θέλω την πατρίδα μου πίσω», ακούγεται να λέει η γυναίκα.

Προσπάθησαν να την θέσουν εκτός αίθουσας, όμως ο κ. Πιτσιόρλας παρακάλεσε να την αφήσουν να την ακούσει όπως και έγινε. 

Η ομιλία του κ. Πιτσιόρλα είχε θέμα: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Παραγωγική Ανασυγκρότηση με Δίκαιη Ανάπτυξη για όλους!».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ

Ν. Καρανίκας: «Τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον τον θεωρώ ένα κόμμα παράγκα»

Σκληρή και αιχμηρή κριτική άσκησε ο Νίκος Καρανίκας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας