Αντίθετος με την προαναγγελία του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν έλθει στη Βουλή προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών δηλώνει ο Κώστας Ζουράρις.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό X FM ο αντιπρόεδρος της Βουλής σχολίασε ότι παρότι διαφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών, δεν συντρέχει λόγος να αποσυρθούν οι ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση.

«Επειδή το θέμα των Σκοπίων είναι ιδρυτικό και ιδρυματικό για τους ΑΝΕΛ, φυσικά και θα καταψηφίσουν τη συμφωνία στη βουλή όταν και αν έρθει» σημείωσε ο κ. Ζουράρις, προσθέτοντας ωστόσο ότι  «από τη στιγμή που υπάρχει η πλειοψηφία να ψηφιστεί δεν υπάρχει λόγος να άρει την εμπιστοσύνη του ο κ. Καμμένος προς την κυβέρνηση». Όπως διευκρίνισε, αυτό το έχει πει και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.

Όσον αφορά στο ζήτημα των συντάξεων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για μονομερή ενέργεια μη περικοπής τους. «Εγώ νομίζω ότι μπορεί η κυβέρνηση να πάει σε μονομερή ενέργεια γιατί το ευρωπαϊκό μέτωπο που είναι διασπασμένο δεν μπορεί να αντιτάξει κάτι. Μπορεί να το κάνει βασιζόμενη στα περισσεύματα» παρατήρησε ο Κώστας Ζουράρις.


 

Facebook Comments