Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπράντλεϊ Κούπερ με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga, η τελευταία ερμηνεία της καριέρας του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και ο Τομ Χάρντι στον ρόλο του νέου υπερήρωα της Marvel πρωταγωνιστούν στην πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Οκτωβρίου.

«Venom»

Ένας ρεπόρτερ που απολύθηκε από τη δουλειά του γιατί ερευνούσε τις ύποπτες δραστηριότητες ενός μεγαλοεπιχειρηματία μπαίνει κρυφά στις εγκαταστάσεις που ο τελευταίος κάνει τα επικίνδυνα πειράματά του. Μόνο που αυτά έχουν σχέση με μια εξωγήινη ζωή, η οποία θέλει να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους ως ξενιστής.

Σκηνοθεσία Ρούμπεν Φλάισερ με τους: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Ριζ Αχμέντ, Γούντι Χάρελσον

«Ένα αστέρι γεννιέται»

Ο Τζάκσον Μέιν είναι ένας αλκοολικός ροκ-κάντρι σταρ που ερωτεύεται μια νεαρή τραγουδίστρια και τη βοηθά να απογειώσει το ταλέντο της. Όταν όμως εκείνη καταξιώνεται, η σχέση τους και η καριέρα του αρχίζουν να καταρρέουν.

Σκηνοθεσία Μπράντλεϊ Κούπερ με τους: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σαμ Έλιοτ, Ντέιβ Σαπέλ, Λέιντι Γκάγκα

«Ο Κύριος & το Όπλο»

Παρών σε μια ληστεία τραπέζης που διέπραξε η συμμορία του 70χρονου Φόρεστ Τάκερ, ο αστυνομικός Τζον Χαντ βάζει σκοπό να συλλάβει τα μέλη της.

Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λόουερι με τους: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέισι Άφλεκ, Σίσι Σπέισεκ, Ντάνι Γκλόβερ

«Ανυπακοή»

Μετά το θάνατο του ραβίνου πατέρα της η Ρονίτ επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη στην Αγγλία για την κηδεία. Έχοντας φύγει πριν από χρόνια από την ορθόδοξη εβραϊκή κοινότητά της, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και σκάνδαλα.

Σκηνοθεσία Σεμπαστιάν Λέλιο με τους: Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Αλεσάντρο Νιβόλα

«Ο εξαφανισμένος φάκελος»

Ένας έμπειρος μα αλκοολικός και αντικοινωνικός αστυνομικός αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την εξαφάνιση ενός εφήβου.

Σκηνοθεσία Ερίκ Ζονκά με τους: Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντιρίς, Σαντρίν Κιμπερλέν

«Το απίθανο κοάλα»

Ένα μικρό κοάλα με μεγάλη φαντασία αφήνει την μικρή του πράσινη πόλη για να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. 

Facebook Comments